Vi ritar & bygger unika hus och ser till varenda detalj. I 25 år har vårt moderbolag byggt arkitektritade villor i lösvirke. Vi breddar nu koncernen genom PMB LIVING som tar över all nyproduktion.

PMB Living

Er vision – Vår passion

Vi förverkligar er vision. Vi vågar lova att vi gör den ännu bättre. Med vår erfarenhet & engagemang är vi med er hela vägen från första kontakten tills ni bott in er. Vi erbjuder både arkitekt & inredare, vi finns här för er som önskar hjälp men vill bygga i egen regi eller för er som önskar totalentreprenad.

Sölvesborg

Sandviken strandhem

Unik möjlighet att bygga strandnära i Sandviken, Sölvesborg.
Vi bygger 22 Strandhem, oavsett om ni bosätter er här året om eller vill ha ett semesterparadis att njuta av. Generösa tomter med gamla stengärde, vackra träd & havsglimtar. Vår arkitekt & inredare förverkligar just er dröm av ett Strandhem.

Karlshamn

VetTekulla höjden

På en fantastisk höjd mitt i Vettekulla, Karlshamn uppför vi 38 villor ritade av Thomas Sandell, sandellsandberg. Villorna finns i olika flexibla hustyper som ni ges möjligheten att anpassa till just er familj. Här bor ni havsnära med fantastisk natur in på knuten.

Karlshamn

VetTekullahöjden

På en fantastisk höjd mitt i Vettekulla, Karlshamn uppför vi 38 villor ritade av Thomas Sandell, sandellsandberg. Villorna finns i olika flexibla hustyper som ni ges möjligheten att anpassa till just er familj. Här bor ni havsnära med fantastisk natur in på knuten.

Karlshamn

Kvarteret Älgen

Mitt i centrala Karlshamn, planerar vi att bygga 22 bostadsrätter med ett fantastiskt läge. Här bor du nära shopping, livsmedelsbutiker, skolor, restauranger och torget når du till fots på bara några minuter. Dessutom möts du av ett härligt grönområde precis utanför dörren. Arkitekt: Thomas Sandell. 

Vår arkitekt

Sofie Samuelsson har i flera år ritat hus som idag är familjers hem. Ingen familj är den andra lik. Sofie är lyhörd för vad ni önskar av ert nya boende, samtidigt bidrar hon med ovärderlig erfarenhet av att både rita estetisk vacker arkitektur och smarta & praktiska planlösningar. Sofie besitter bred kompetens och utför även rituppdrag för kommersiella fastigheter samt industrin.

Showroom

Låt dig inspireras av olika inredningsstilar. I vårt Showroom finns materialprover från våra leverantörer. Vi samarbetar med välkända märken & håller oss ständigt uppdaterade. Vi kan här skapa just er stil som präglar ert blivande hem.

Personlig inredare

Vår hussäljare & inredare Petra Ralphén har hjälpt familjer att skapa sitt personliga och unika hem. Det är många detaljer i ett hus och val som skall göras inför en husbyggnation, med 20år i branschen är hon ett tryggt bollplank. Petra har även erfarenhet av att inreda offentlig miljö som café, hotell, konferens, kontor & showrooms.  

BLI INSPIRERAD

Följ vår vardag med att förverkliga olika projekt unika & personliga hem.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG.
VI SER FRAM MOT ATT HÖRA
OM JUST ERT PROJEKT.

PMB SVERIGE AB | HUVUDKONTOR: ÖSTERSJÖVÄGEN 47 | 374 31 KARLSHAMN. TEL 0454-600 30 | INFO@PMB.SE